Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До міської ради почала надходити інформація про можливе застосування окупантами хімічної зброї

Новини
21.05.2022

⚠ Сьогодні після чергових обстрілів Дергачів касетними бомбами до міської ради почала надходити інформація про можливе застосування окупантами хімічної зброї, адже протягом дня у місті відчувається смог, а в районах прильотів суттєво погіршення якості повітря.

☣❎ Ми викликали хіміків ДСНС, які взяли проби повітря та підтвердили, що хімічної загрози життю дергачівців немає. Підвищена концентрація подразнюючих речовин в місцях прильотів, імовірно, викликана реагентами, що містяться у касетних снарядах. Але це не хімічна зброя!

❗Дергачівська міська рада закликає громадян бути пильними, перевіряти інформацію, не розповсюджувати плітки, а у випадку погіршення здоров’я від смогу відразу повідомляти про це до ДСНС (📲 101, 112) та служби екстреної медичної допомоги (📲 103)!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше