Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівську громаду з робочим візитом відвідав народний депутат України Павло Сушко

Новини
20.05.2023

✅ Чергову партію гуманітарної допомоги мешканцям Дергачівської громади привіз народний депутат України Павло Сушко разом зі своєю командою.

Під час роботи на Дергачівщині Павло Сушко порушив проблемні питання, що турбують громадян, зокрема у сфері захисту прав дітей та щодо відбудови домівок людей, пошкоджених внаслідок російської агресії. Також побував на дорожніх ділянках, де сьогодні ведуться ремонтні роботи.

Сьогодні у Дергачах відповідні процеси запущені. Харківська ОВА спільно з Дергачівською міською радою розробили програми відновлення житла та ремонту дорожньої інфраструктури. Ці програми реалізуються завдяки співфінансуванню з обласного і місцевого бюджетів.

Павло Сушко разом з начальником Дергачівської МВА Вячеславом Задоренком відвідали перший з восьми багатоквартирних будинків по вулиці Центральній, де цього тижня розпочалися аварійно-відновлювальні роботи. Також оглянули хід ремонту автошляху Дергачі – Дворічний Кут і дорожнього полотна вздовж вулиць нашого міста. Зараз у Дергачах на більш ніж двох десятках місцевих доріг виконується ямковий асфальтний ремонт та грейдування з підсипкою щебенево-піщаною сумішшю.

Окрім цього, разом з народним депутатом провели оперативну нараду щодо нагальних соціальних проблем. Зокрема, підняли питання роботи освітян, механізми взаємодії у допомозі сім’ям, які перебувають на обліку Дергачівської служби у справах дітей, отримали від Павла Сушка рекомендації щодо реалізації урядової програми «Доступні ліки».

Результату вдається досягти тоді, коли злагоджено працюють усі гілки влади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше