Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівську громаду відвідали начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов спільно з народним депутатом України Євгеном Пивоваровим

Новини
31.07.2023
Разом з начальником Дергачівської МВА Вячеславом Задоренком керівники вручили 109 планшетів та 36 хромбуків для навчання дітям з деокупованих населених пунктів нашої громади, отримані від ЮНІСЕФ. Також заклади освіти Дергачівщини отримали від ХОВА та ЮНІСЕФ 79 наборів для розвитку корисних навичок у дітей.
 
За участі заступників Вячеслава Задоренка, начальників профільних відділів міської ради, філій Харківобленерго і Харківгазу під головуванням Олега Синєгубова відбулася робоча нарада щодо темпів відновлення критичної інфраструктури та житлового фонду Дергачівщини. Начальник Дергачівського РЕМу Володимир Климчук проінформував очільника області про хід ремонту електромереж у Руській Лозовій та Прудянці, а також повідомив, що відразу після підключення до світла Прудянки розпочнуться відповідні роботи у Цупівці та Дубівці. Начальник Дергачівського відділення АТ «Харківгаз» наголосив на тому, що відновлення газопостачання у Прудянці та Цупівці є пріоритетним. Згідно з наявними спроможностями ці роботи мають бути завершені до початку опалювального сезону.
 
Після наради керівники області, району та громади здійснили спільну інспекцію об’єктів житлового фонду у Дергачах, де за рахунок співфінансування з обласного і місцевого бюджетів відбуваються аварійно-відновлювальні роботи. Зараз на різних стадіях виконання робіт знаходиться 15 двоповерхових будинків з 17, ще на 2-х роботи розпочнуться найближчим часом. Також силами бюджетів області і громади у вересні почнеться аварійне відновлення 10-ти багатоквартирних будинків у Руській Лозовій і 9-ти у Слатиному. Сьогодні у Руській Лозовій, а також у Великих Проходах вже триває відбудова медичних амбулаторій.
 
Окрім цього, староста Слатинського округу Євген Івахненко передав Олегу Синєгубову дрон DJI Mavic 3, придбаний волонтерами благодійного фонду «Лівий берег 2022». Очільник області передасть цей дрон одному з підрозділів ЗСУ у зону бойових дій.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше