Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівську громаду відвідала депутатка Сейму Литовської Республіки Даля Асанавічутє

Новини
07.07.2023
Дергачівську громаду відвідала депутатка Сейму Литовської Республіки Даля Асанавічутє. Візит відбувся за сприяння громадської діячки, волонтерки Олени Федорової.
 
Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко разом з пані Асанавічютє та пані Федоровою обговорили перспективи розвитку побратимських стосунків між Дергачівщиною і литовськими муніципалітетами, під час поїздки громадою показали наслідки російського вторгнення, а також окреслили можливості допомоги Литви у відновленні Дергачівщини.
 
Внаслідок агресії рф у нашій громаді постраждали усі населені пункти, деякі з них зруйновані на 80-90 %, як-от Прудянка, Цупівка, Ветеринарне, Гранів, Нове, Питомник, Дементіївка та інші. Тому візити литовських парламентаріїв напередодні саміту НАТО у Вільнюсі є надзвичайно важливими і показовими. Це – доручення Президента Володимира Зеленського для усіх гілок влади, і це наш обов’язок перед державою заради світлого майбутнього України у сім’ї європейських країн під захистом Північноатлантичного Альянсу.
 
Вячеслав Задоренко подякував Далі Асанавічутє за важливу підтримку боротьби українського народу проти російської збройної агресії та сприяння відновленню Дергачівської громади.
 
Литовці чудово розуміють, що Україна кров’ю своїх синів та доньок виборює право бути вільною, цивілізованою державою, і що у випадку нашої поразки брудна лапа агресора ступить на поріг балтійських держав. Але завдяки українському духу та військовій підтримці Заходу жодної поразки не буде! Ми вистоїмо і обов’язково переможемо!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше