Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівську громаду відвідала делегація депутатів Європейського парламенту

Новини
29.07.2023

Дергачівську громаду відвідала делегація депутатів Європейського парламенту Петрас Аустревічус, Карен Мельхьор і Георгіас Крістос разом з керівниками благодійної організації «Blue / Yellow for Ukraine» Йонасом Охманом та Олегом Абрамичевим.

За дорученням начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка радник міського голови Євген Котенко показав європейським колегам наслідки російського вторгнення на Дергачівщину: зруйновані будинки, заклади інфраструктури та російські катівні у Козачій Лопані.

Основне завдання органів місцевого самоврядування у контексті зовнішньої політики – надавати представникам іноземних делегацій максимально повну інформацію про агресію рф на територіях, які знаходились під окупацією та у зоні активних бойових дій. Депутати парламенту Євросоюзу вперше завітали до Дергачівської громади і були вражені наслідками російської агресії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше