Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівську громаду представлено на форумі «Війна та освіта. Два роки повномасштабного вторгнення»

Новини
12.02.2024

10 лютого голова Дергачівської громади Вячеслав Задоренко взяв участь у дискусії «Як громади долають виклики війни?», яка відбулася у Києві в межах заходу «Війна та освіта. Два роки повномасштабного вторгнення», організованого благодійним фондом «SavED» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Цей захід підвів підсумки роботи за результатами дослідження впливу російського вторгнення на українську освіту, яке фонд «SavED» провів разом із дослідницькою агенцією «Vox Populi» та програмою «U-LEAD з Європою».

Учасники дискусії говорили про організацію освітнього процесу в умовах війни, виклики і перешкоди, з якими стикаються освітяни, а також про те, як учні бачать своє майбутнє і майбутнє України.

У цьому напрямку Дергачівська громада має декілька успішних кейсів, серед яких – налагодження дистанційного освітнього процесу, відкриття безпечних просторів для позашкільної освіти, відновлення роботи спортивних секцій, залучення психологів до роботи з дітьми, плідна співпраця у цих питаннях з благодійними фондами тощо.

Детальніше про це дивіться у відео👇

Повна трансляція форуму доступна за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше