Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує

Корисна інформація
22.03.2021

Легалізація праці – запорука майбутнього!
Питання легалізації праці знаходиться на постійному контролі і впродовж довгого періоду є одним з пріоритетів у роботі державної служби зайнятості.
Консультанти роботодавця Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості продовжують відвідувати роботодавців з метою проведення інформаційно - роз’яснювальної роботи щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.
«Оформлення трудових відносин потрібне, насамперед, працівникам, адже нелегальна праця, виплата заробітної плати в «конвертах» та у розмірах, нижчих за мінімальні гарантії, позбавляє наших громадян соціального захисту, насамперед, належного розміру пенсійних виплат та можливості отримання субсидій», – підкреслює начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олена Устименко.
У січні - лютому 2021 року фахівці Дергачівської районної філії ХОЦЗ провели 2 семінари з використання засобів дистанційного зв’язку, 55 робочі зустрічі (відвідування роботодавців), 53 роботодавці отримали інформацію про переваги оформлення трудових відносин у правовому полі та ризики тіньової зайнятості.
Запрошуємо всіх роботодавців Дергачівського району до співпраці. Реєструйте офіційно трудові відносини та отримуйте від служби зайнятості послуги, що допомагають заощаджувати, економічно стимулюють до збереження вже існуючих та створення нових робочих місць. Ми говоримо, насамперед, про компенсацію витрат на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування безробітного за направленням служби зайнятості.
За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівців Дергачівської районної філії ХОЦЗ за тел.: (05763) 2-00-31, 3-10-61 або за адресою м. Дергачі, вул. 1 Травня, 8 А (2 поверх).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше