Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська міська військова адміністрація передала на потреби 113-ї бригади ТРО ЗСУ екскаватор-навантажувач, оргтехніку, ноутбуки, планшети, фотоапарати та інше електронне устаткування

Новини
31.08.2023

Вже майже рік як Дергачівська громада вільна від російських окупантів, але ворог не припиняє тероризувати наших людей і обстрілювати прикордонні населені пункти, особливо Козачу Лопань, Ветеринарне, Шевченка, Гранів. Тому Дергачівська військова адміністрація надає посильну допомогу Силам оборони України, що захищають північні рубежі Харківщини від зазіхань агресора.

🚜 Сьогодні начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко передав на потреби 113-ї бригади територіальної оборони комунальний екскаватор-навантажувач Mecalac TLB 870, який використовуватиметься для будівництва та укріплення оборонних ліній на кордоні.

🖨💻 Окрім цього, відповідно до запиту командування 113-ї бригади Дергачівська міська рада здійснює закупівлю оргтехніки, ноутбуків, планшетів, фотоапаратів та іншого електронного устаткування.

💰 Загальна сума цієї підтримки становить 6 800 000 грн, з яких 5 500 000 грн – вартість екскаватора.

Міцна підтримка з тилу – запорука успіхів на передовій! Допомагаємо ЗСУ разом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше