Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська міська територіальна громада за результатами конкурсу відібрана до участі у І етапі діалогових сесій проєкту від МОМ: «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

Новини
11.07.2023

Дергачівська міська територіальна громада за результатами конкурсу відібрана до участі у І етапі діалогових сесій проєкту від МОМ: «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» 🌐

🗣 Під час діалогової сесії працівники органів місцевого самоврядування та соціальної сфери, представники громадських організацій Дергачівщини пройшли тренінг щодо розробки та імплементації нових суспільно-корисних проєктів у нашій громаді.

За результатами проведеної роботи працівники Дергачівської міської ради та соціальної сфери громади отримали важливе технічне устаткування у вигляді ноутбуку та планшетів, а також сім-карти та ліцензовані програми, які будуть використані під час проведення опитувань громадськості та підготовки до ІІ етапу проєкту від Міжнародної організації з міграції.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше