Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська міська рада запрошує розповсюджувачів зовнішньої реклами надати дозвільні документи на розміщення зовнішньої реклами

Новини
14.01.2022

Дергачівська міська рада запрошує розповсюджувачів зовнішньої реклами (рекламодавців), що розмістили рекламні засоби у місті Дергачі по вулиці Сумський шлях 224-а (район залізничного переїзду) надати дозвільні документи на розміщення зовнішньої реклами з відповідним інформаційним полем (текстом реклами) згідно переліку:

  • «Цілододобова безкоштовна юридична консультація, АДВОКАТ Коновал Артем Миколайович…»
  • «ГОТЕЛЬ & ХОСТЕЛ…»
  • «Газові грилі, ДОМ КАМИНОВ…»
  • «ROCK SIDE ЕВРОЗАБОРЫ…»

Міська рада приймає документи, що підтверджують право на встановлення вказаних вище рекламних засобів від розповсюджувачів зовнішньої реклами (рекламодавців) за адресою: місто Дергачі, площа Перемоги, 2А, к.16 протягом 3 (трьох) днів з моменту виходу цього оголошення.

Якщо розповсюджувач (рекламодавець) не з'явився, або буде відсутній дозвіл на встановлення рекламного засобу, останній вважається таким, що самовільно встановлений і буде підлягати демонтажу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше