Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська міська рада з метою недопущення пожеж, збереження об'єктів рослинного та тваринного світу нашої громади закликає суворо дотримуватись правил пожежної безпеки!

Корисна інформація
03.04.2023

Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають непоправної шкоди. Найбільша їх кількість, як правило, припадає на вихідні та святкові дні весняно-літнього періоду, коли природу відвідує велика кількість людей, що призводить до різкого зростання кількості джерел загоряння. Тисячі пожеж, які завдають великих збитків державі та людям, виникає внаслідок спалювання сухої рослинності на полях, городах, відкритих територіях.

Дергачівська міська рада з метою недопущення пожеж, збереження об’єктів рослинного та тваринного світу закликає суворо дотримуватись правил пожежної безпеки та доводить до відома, що спалювання сухої природної рослинності, в тому числі водно-болотної рослинності, сухостою, сміття, стерні, луків, пасовищ, рослинності у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць заборонено!

У випадках встановлення фактів порушень правил і норм пожежної безпеки та природоохоронного законодавства, виявлення осіб які вчинили або допустили правопорушення, будуть вжиті заходи реагування відповідно до вимог чинного законодавства України. Винні особи несуть кримінальну, адміністративну та цивільно-правову відповідальність.

Якщо Ви помітили загоряння в лісах, на відкритих територіях, інших об’єктах – негайно телефонуйте за номером «101». Дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше