Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська міська рада презентує підсумковий звіт за результатами роботи протягом 2023 року

Новини
30.12.2023

🥇 У 2023 році Дергачівська громада стала одним з лідерів у Харківській області за багатьма показниками.

🪖 На підтримку військових, силових підрозділів, а також ДСНС з бюджету громади було спрямовано 110 млн грн.

🚧 На реалізацію програми ремонту дорожнього покриття з місцевого бюджету виділено 75 млн грн, завдяки чому вдалося виконати поточний ремонт на 154-х дорогах та капітально відремонтувати 16 доріг (повністю і частково).

🧱 За програмою надання будівельних матеріалів місцевим жителям для відновлення пошкоджених домоволодінь виділено 35 млн грн.

💰 Завдяки роботі комісії з питань відбудови пошкоджених домоволодінь за державною програмою «єВідновлення» наші мешканці отримали виплати з державного бюджету у сумі більше 180 млн грн.

🏗 Залучено фінансів на відбудову громади з фонду ліквідації наслідків збройної агресії на суму близько 680 млн грн.

🛡 У співпраці з благодійниками створено 5 безпечних просторів для дітей і запроєктовано на 2024 рік 4 протирадіаційних укриття загальною місткістю 2000 осіб.

📦 Залучено більше 200 благодійних організацій, які через координацію з Дергачівським гуманітарним центром надають посильну підтримку місцевому населенню продуктовими наборами, санітарною гігієною, будматеріалами тощо. Наразі Дергачівська громада залишається ледве не єдиною у Харківській області, де кожен мешканець за бажанням щомісяця має змогу отримати гуманітарну допомогу.

Детальніше про усе це дивіться у фільмі-звіті на YouTube 👇

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше