Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада розвиває сферу проєктного менеджменту

Новини
30.07.2021

21 липня у Дергачівській міській раді відбувся тренінг Освітній кейс «Проєктний менеджмент для ОТГ». Організатори заходу – громадська організація «Надихай» і ХНУМГ імені О. М. Бекетова.

✍️ У рамках тренінгу відбулося навчання у підготовці проєктів, а саме: постановки цілей, планування, створення календарного плану робіт, розробки мапи стейкхолдерів. Від громади у заході взяли участь працівники профільних відділів міської ради, діячі освіти, культури, медицини, інклюзії, спілки підприємців Дергачівської громади.

? 29 липня на базі ХНУМГ імені О.М.Бекетова відбулася розширена зустріч організаторів навчання з представниками громад Харківщини. Працівники міської ради зустрілися з колегами з інших громад, обмінялися досвідом проєктної діяльності та отримали консультацію спеціалістів щодо впровадження проєктного менеджменту в громадах в умовах децентралізації.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше