Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада попрощалася з Юрієм Обаполенком, молодшим сержантом 92-ї бригади ЗСУ, який загинув 12 серпня у важких боях поблизу с. Андріївка на Бахмутському напрямку фронту

Новини
21.08.2023

Дергачівська громада попрощалася з Юрієм Обаполенком, молодшим сержантом 92-ї бригади ЗСУ, який загинув 12 серпня у важких боях поблизу с. Андріївка на Бахмутському напрямку фронту.

Юрій народився у Харкові, де закінчив школу, надалі навчався у професійно-технічному училищі за спеціальністю зварювальника. З 2005 року чоловік разом зі своєю родиною проживали у Слатиному.

У січні 2023 року Юрій приєднався до лав Збройних сил України. На жаль, під час виконання бойового завдання чоловік отримав тяжкі поранення, несумісні з життям.

У Юрія залишилась дружина Оксана, 10-річний син Артур та 9-річний син Тимур. Юрій Обаполенко був щирою, чесною та доброю людиною, чудовим батьком для своїх синів. Сьогодні героя поховали на Новомихайлівському кладовищі у селищі Слатине.

Щирі співчуття рідним та близьким Юрія. Ми пам’ятатимемо і помстимося! Спочивай з миром, герою! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше