Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада попрощалася з українським захисником Олександром Олійником, солдатом 93-ої окремої механізованої бригади, який загинув 15 вересня у тяжких боях поблизу Андріївки

Новини
27.09.2023

Дергачівщину знову спіткала важка втрата 😢

Сьогодні ми попрощалися з українським захисником Олександром Олійником, солдатом 93-ої окремої механізованої бригади, який загинув 15 вересня у тяжких боях поблизу Андріївки.

Чоловік народився і прожив усе життя у Руській Лозовій. Після закінчення школи Олександр навчався у Харківському професійному ліцеї машинобудування, де здобув професію електромонтера. До повномасштабної війни працював у ТОВ "СВ" у Руській Лозовій.

16 липня 2022 року Олександр приєднався до Збройних сил України і боронив Батьківщину від зазіхань російських окупантів на найскладніших напрямках фронту.

Олександр був справедливою, турботливою та чесною людиною, за що мав велику повагу серед усіх, хто його знав. Оборонця української землі поховали на цвинтарі у рідній Руській Лозовій.

У чоловіка залишилась мати Надія.

Висловлюю щирі слова співчуття рідним та близьким загиблого!

Спочивай з миром, герою! Нехай Господь подарує вічний спокій твої душі! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше