Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада попрощалася з українським захисником Олександром Кучеренком, який загинув 11 травня у тяжких боях під Авдіївкою

Новини
13.05.2023

Дергачівщину спіткала ще одна жахлива втрата 😢

Сьогодні ми попрощалися з українським захисником Олександром Кучеренком, який загинув 11 травня у тяжких боях під Авдіївкою.

Чоловік народився і прожив своє життя у Цупівці, у жовтні йому мало виповнитись 40 років. 7 квітня 2022 року він у якості добровольця приєднався до Збройних сил України і боронив Батьківщину на різних напрямках фронту.

Олександр був справедливою, турботливою та чесною людиною, за що мав велику повагу серед усіх, хто його знав. Оборонця української землі поховали на Дубівському цвинтарі.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким загиблого!

Спочивай з миром, герою! Нехай Господь подарує вічний спокій твої душі! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше