Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада попрощалася з Олексієм Дзіговським, молодшим лейтенантом 15-ї бригади НГУ, який загинув 6 жовтня у важких боях поблизу с. Роботине на південному напрямку фронту

Новини
11.10.2023

Олексій народився у Ветеринарному, закінчив школу у Козачій Лопані, де прожив більшу частину свого життя. Чоловік мав три вищих освіти: навчався у Харківському національному аграрному університеті імені В.В. Докучаєва, Харківському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України та Харківському національному університеті внутрішніх справ.

До повномасштабної війни Олексій Дзіговський працював заступником начальника соціального захисту Дергачівського району, інспектором з контролю за використанням земель у Харківській області, директором Дергачівської виправної колонії №109, а також двічі був обраний депутатом Козачолопанської селищної ради.

У березні 2022 року Олексій приєднався до Сил оборони України та мужньо боронив Батьківщину від російських окупантів. На жаль, під час виконання бойового завдання чоловік потрапив під мінометний обстріл та отримав тяжкі поранення, несумісні з життям.

Олексій Дзіговський був щирою, чесною, порядною, доброю та надзвичайно розумною людиною, справжнім другом для багатьох з нас. На момент гибелі йому було 46 років.

Сьогодні героя поховали на Новомихайлівському кладовищі у селищі Слатине. У чоловіка залишилась дружина Ольга, син Артем, мати Валентина та батько Дмитро.

Щирі співчуття рідним та близьким Олексія! Ми пам’ятатимемо і помстимося за тебе!

Спочивай з миром, друже! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше