Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада попрощалася з Михайлом Устименком, командиром відділення 113-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ

Новини
09.06.2023

Дергачівська громада попрощалася з Михайлом Устименком, командиром відділення 113-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, який помер 7 червня після довготривалого лікування.

Михайло народився у Золочеві. Більшу частину свого життя провів у Дергачах, де закінчив школу та працював. Чоловік був справжнім патріотом своєї країни, мав приналежність до ДУК «Правий Сектор». Разом з побратимами захищав Україну у зоні АТО/ООС у 2017-2018 роках.

Після початку великої війни Михайло приєднався до лав Збройних сил України. Під час виконання бойового завдання чоловік отримав тяжкі поранення, переніс операцію на спині зі встановлення титанових пластин. На жаль, після довготривалої реабілітації чоловік помер.

Михайло був чесною і порядною людиною, гідним сином своєї Батьківщини. Сьогодні десятки людей прийшли попрощатися з Михайлом на Солофонівське кладовище у Дергачах.

Щиро співчуваю рідним та близьким!

Спочивай з миром, воїне! Пам’ять про тебе житиме у наших серцях та у нашій історії! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше