Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада попрощалася з Максимом Пересуньком, навідником кулеметного відділення 127-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ

Новини
12.05.2023

Чергова сумна звістка спіткала Дергачівщину 😢

Наша громада попрощалася з Максимом Пересуньком, навідником кулеметного відділення 127-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, який загинув 4 травня внаслідок жахливої дорожньо-транспортної події.

Максим народився 1984-го року у Харкові. Останні сім років разом із сім’єю проживав у Дергачах. У березні минулого року чоловік приєднався до лав ТрО ЗСУ, брав участь у звільненні Харківщини та у боях з російськими окупантами на Донецькому напрямку.

Максим Пересунько був сміливою та відважною людиною, порядним сім’янином і гідним сином своїх батьків. Сьогодні дергачівці провели українського захисника в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища.

У чоловіка залишився батько Микола, дружина Анна, син Микита 2017 року народження та донька Марія 2022 року народження.

Щиро співчуваємо рідним та близьким з приводу тяжкої втрати! Нехай душа загиблого віднайде вічний спокій! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше