Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада підписала меморандум про співпрацю з британською благодійною організацією «KHARPP»

Новини
12.10.2023
Міжнародні партнерські зв'язки Дергачівщини розширюються з кожним днем, і це є запорукою якнайшвидшого відновлення нашої громади 👍
 
Сьогодні начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко підписав меморандум про співпрацю з британською благодійною організацією «KHARPP», яка розпочала допомагати українському народу з перших тижнів повномасштабної війни.
 
Після деокупації Дергачівщини у вересні минулого року, керівники цієї організації – Ада Кетрін Уордсуорс та Томас Александер Джеймс – одними з перших прибули до нашої громади. За понад рік роботи у громаді благодійники «KHARPP» допомогли замінити вікна у більш ніж 300 пошкоджених домоволодінь у Дергачах, Слатиному, Руській Лозовій, Прудянці, Цупівці та інших населених пунктах, а також у двох комунальних закладах – Слатинській медичній амбулаторії та Терцентрі соціального обслуговування «Берегиня». Окрім цього, вони надавали допомогу з ремонтом покрівель приватних будинків, з паливом для доставки гуманітарної допомоги, передали до деокупованих старостатів три системи Starlink, дві зарядні станції Bluetti, павербанки та одяг для місцевих мешканців.
 
Від імені Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко нагородив Аду Кетрін Уордсуорс та Томаса Александра Джеймса медалями «За вірність українському народу». Ці люди – справжні друзі Дергачівщини та всієї України, і тепер, завдяки підписаному меморандуму, наші партнерські відносини стануть ще міцнішими!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше