Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада отримала гуманітарну допомогу від Городищенської громади Черкаської області

Новини
05.02.2023

4 лютого Дергачівську громаду відвідав Городищенський міський голова Володимир Мирошник та мешканці Городищенської міської громади Черкаської області.

Черкащани передали Дергачівщині 5 тон продовольчої допомоги, яку жителі Городищенської громади зібрали спільними зусиллями для того, щоб підтримати нас у боротьбі проти ворога. Частина цієї допомоги піде на забезпечення наших громадян, які, втративши дах над головою, тимчасово проживають в одному із санаторних закладів Харківської області. Іншу частину ми передамо військовим.

Щиро дякуємо Городищенській міській раді, міському голові Володимиру Мирошнику, а також благодійному фонду «Спілка волонтерів Харкова», який організовує комунікацію між громадами різних регіонів України, допомагає збирати гуманітарну підтримку для територій, що постраждали від російської агресії, та вирішує логістичні питання щодо доставки цієї допомоги.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше