Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщину знову спіткала важка втрата. Сьогодні громада попрощалася з Сергієм Губарєвим, старшим солдатом 43-ї окремої артилерійської бригади, який загинув 12 лютого у боях поблизу села Орлянка на Куп'янському напрямку

Новини
19.02.2024

Сергій народився у Руській Лозовій, де закінчив місцевий ліцей і прожив з родиною майже усе життя. До початку великої війни чоловік працював у комунальному підприємстві "Харківські теплові мережі".

У вересні 2023 року Сергій приєднався до Збройних Сил України, боронив суверенітет нашої держави на Харківщині; мав спеціальність стрільця-оператора механізованого відділення. На жаль, під час виконання бойового завдання воїн загинув унаслідок атаки ворожого дрона.

Сергій Губарєв був вольовою особистістю, відкритою та щирою людиною, прекрасним батьком для своїх дітей, з повним серцем любові до людей та України. На момент гибелі чоловікові був 51 рік. Оборонця української землі поховали на цвинтарі у рідній Руській Лозовій.

У чоловіка залишились мати Валентина, батько Микола, дружина Олена, дочка Тетяна, сини Євген та Андрій.

Просимо рідних та близьких загиблого прийняти щирі співчуття з приводу непоправної втрати.

Спочивай з миром, герою! Нехай твоя душа віднайде вічний спокій у Царстві Небесному! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше