Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщину знову спіткала непоправна втрата. Сьогодні громада попрощалася з Романом Хорошуном, старшим солдатом 25-ої окремої повітрянодесантної бригади, який загинув 21 березня у боях на Авдіївському напрямку

Новини
27.03.2024

Роман народився у Дергачах. Більшу частину життя прожив у нашому місті, де закінчив Дергачівський ліцей №3. До початку повномасштабної війни чоловік працював на одному з підприємств у Харкові.

У грудні 2022 року Роман приєднався до українського війська, боронив суверенітет нашої держави на Куп'янському та Авдіївському напрямках, мав спеціальність сапера. На жаль, під час виконання бойового завдання чоловік загинув.

Роман Хорошун був відкритою, щирою та доброю людиною, люблячим батьком для своєї доньки та справжнім другом для багатьох із тих, хто його знав. На момент гибелі чоловікові було 29 років. Мешканці міста провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища.

У чоловіка залишились мати, жінка та донька.

Прошу рідних та близьких загиблого прийняти щирі співчуття з приводу важкої втрати.

Спочивай з миром, герою! Нехай твоя душа віднайде вічний спокій у Царстві Небесному! 🕯

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше