Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщина простилася з Олександром Грушком, стрілцем-снайпером 54-ї окремої механізованої бригади, який героїчно загинув у боях на Луганському напрямку, захищаючи українську незалежність

Новини
25.01.2023

Сьогодні Дергачівщина простилася з Олександром Грушком, стрілцем-снайпером 54-ї окремої механізованої бригади, який героїчно загинув у боях на Луганському напрямку, захищаючи українську незалежність.

Олександр народився у Безруках і провів дитинство у Слатиному. Близько десяти років тому він переїхав до Козачої Лопані, де одружився і щасливо жив у шлюбі зі своєю жінкою Ольгою. Після вторгнення російської армії на Дергачівщину молода сім’я опинилася під окупацією, а після звільнення громади у вересні подружжя виїхало з Козачої Лопані до батьків у Слатине, після чого Олександр вступив до лав ЗСУ і пішов боронити Батьківщину на фронт.

Цього року Олександру мало виповнитися 30 років. Він був добрим і чесним чоловіком, справжнім патріотом і зразковим сім’янином. Десятки людей прийшли попрощатися з ним на кладовище по провулку Семенському у Дергачах.

Спочивай з миром, герою! Пам’ять про тебе житиме в наших серцях! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше