Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщина попрощалася з зенітником 127-ї окремої бригади територіальної оборони Василем Пазичем, який загинув під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку

Новини
07.04.2023

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з зенітником 127-ї окремої бригади територіальної оборони Василем Пазичем, який загинув під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.

Василь народився у 1980-му році у Дергачах, навчався у Дергачівському ліцеї №2 і майже все життя прожив у нашому місті.

У 2014-му році, після анексії Криму та початку збройного конфлікту на Донбасі, Василь, як справжній патріот своєї Батьківщини, вступив до лав української армії, щоб боронити державу від російської агресії.

З початком повномасштабної війни дергачівець у березні минулого року приєднався до лав тероборони, захищав Харківщину, а потім брав участь у боях на Донбасі. На жаль, під час ворожого мінометного обстрілу біля села Оріхово-Василівка 1 квітня чоловік отримав смертельні поранення.

Василь Пазич був чесною та порядною людиною з високим почуттям справедливості, волі, любові до своїх близьких і до рідної України. Мешканці міста провели героя в останню путь на Семенському кладовищі, оплакуючи втрату гіркими сльозами.

Друже, нехай твоя душа пізнає спокій. Ти назавжди залишишся у наших серцях! Спочивай з миром!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше