Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщина попрощалася з В’ячеславом Зайцем, солдатом 72-ї окремої механізована бригада імені Чорних Запорожців, який героїчно загинув у боях за Вугледар 24 січня 2023 року

Новини
13.11.2023

Сумна новина знову спіткала нашу громаду. Дергачівщина попрощалася з В’ячеславом Зайцем, солдатом 72-ї окремої механізована бригада імені Чорних Запорожців, який героїчно загинув у боях за Вугледар 24 січня 2023 року.

Протягом дев’яти з половиною місяців В’ячеслав вважався зниклим безвісти, поки за генетичною експертизою не вдалося встановити його особу. Сьогодні захисника поховали на Алеї Слави Семенського кладовища у Дергачах.

В’ячеслав Заєць народився 1983-го року у Харкові, але до початку великої війни останні 12 років проживав у нашому місті, працював на місцевому підприємстві. З 28 червня минулого року чоловік приєднався до лав ЗСУ і мужньо боронив Україну на найскладніших напрямках фронту.

В’ячеслав був сильною, вольовою особистістю, гідним чоловіком, батьком і сином, справжнім патріотом України. У нього залишились донька Христина, дружина Тетяна, мати Валентина та сестра Дар’я.

Просимо рідних та близьких загиблого прийняти щирі співчуття з приводу непоправної втрати.

Спочивай з миром, герою! Нехай твоя душа віднайде вічний спокій у Царстві Небесному! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше