Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщина попрощалася з Володимиром Усенком, солдатом військової частини А4941, який загинув 13 липня 2024 року у боях поблизу Новоолександрівки на Покровському напрямку фронту

Новини
24.07.2024

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з Володимиром Усенком, солдатом військової частини А4941, який загинув 13 липня 2024 року у боях поблизу Новоолександрівки на Покровському напрямку фронту.

Володимир народився у Безруках, де проживав та закінчив місцевий ліцей. Надалі навчався в одному з професійно-технічних училищ у Харкові, де здобув фах газозварювальника.

У грудні 2023 року Володимир приєднався до Сил оборони України. Чоловік пройшов військову підготовку у Німеччині, де отримав спеціальність старшого стрільця механізованого відділення. Володимир мужньо боронив Батьківщину від російських окупантів на найскладніших ділянках фронту. На жаль, під час виконання бойового завдання чоловік загинув.

Володимир Усенко був сильною, вольовою особистістю, щирою та доброю людиною. На момент гибелі чоловікові було 46 років. Мешканці громади провели героя в останню путь на кладовищі по вулиці Шевченка у Безруках.

У Володимира залишились мати Раїса.

Спочивай з миром, воїне! Пам’ять про тебе житиме у серцях українців! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше