Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщина попрощалася з Олександром Мусієнком, солдатом 142-ї окремої піхотної бригади, який загинув 11 лютого у боях на Куп'янському напрямку

Новини
17.02.2024

Олександр народився у Харкові, де закінчив школу. З 2011 року разом з родиною проживав у Дергачах. До повномасштабної війни чоловік працював будівельником на одному із підприємств.

У лютому 2023 року Олександр приєднався до Сил оборони України та мужньо боронив Вітчизну від російських окупантів. На жаль, під час виконання бойового завдання поблизу села Іванівка захисник загинув внаслідок ворожого обстрілу.

Олександр Мусієнко був чесною та вольовою людиною, справжнім патріотом, мав високе почуття справедливості, дуже любив своїх рідних і близьких. На момент гибелі чоловікові було 36 років. Десятки людей прийшли попрощатися з героєм на кладовище по вулиці Хлібороба у Дергачах.

У Олександра залишились мати Наталія, батько Василь, дружина Анастасія, доньки Емма та Анастасія.

Щиро співчуваємо рідним та близьким!

Спочивай з миром, воїне! Пам’ять про тебе житиме у серцях українців! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше