Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщина передає 22 транспортних засоби Силам оборони України!

Новини
07.01.2024

🛻 У 2023 році за програмою підтримки українських військових підрозділів Дергачівська міська рада придбала 20 повнопривідних пікапів JAC, 1 позашляховик Renault Duster та 1 квадроцикл загальною вартістю майже 31 500 000 грн.

⚙️ Ці автомобілі були спеціально обладнані під запити військових: вони мають захисний колір, грязьові шини, посилений захист двигуна і паливної системи, встановлені фаркопи, шноркелі та інше додаткове обладнання.

🪖🤝 Більшу частину машин вже передано прикордонникам, які боронять Харківщину, а також Силам територіальної оборони, Сухопутним силам, підрозділам Національної гвардії, Головному управлінню протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки. Частина пікапів і квадроцикл невдовзі відправляться до інших військових підрозділів.

🎁 До кожної автівки з нагоди новорічних свят ми поклали подарунки від дітей Дергачівщини та солодощі, надані компанією "Цукорок", щоб наші захисники могли відчути атмосферу свята і тепло турботи, яких часом дуже не вистачає на передовій.

Єднаємось і допомагаємо війську заради перемоги! Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше