Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівщина надала черговий пакет допомоги нашим захисникам на 1,1 млн грн!

Новини
17.01.2024

На запит 225-го окремого штурмового батальйону територіальної оборони за програмою підтримки Збройних сил України з бюджету Дергачівської громади було придбано:
🔹30 універсальних шин для вантажівок;
🔹 24 акумулятори ємністю 180А/год і 100А/год;
🔹 двостійковий автомобільний підйомник 4т з верхньою синхронізацією;
🔹 пневмогідравлічний прес 40т;
🔹 трансмісійну гідравлічну стійку 0,5т;
🔹 набори інструментів для ремонту авто, пневматичні домкрати, поршневий компресор, пневмогайковерти, багато іншого обладнання для технічного обслуговування автомобілів, а також 200 ящиків офісного паперу і набори канцелярії.

💰 Загальна сума цього пакету допомоги склала 1 127 344 грн.

⚙️ Бійці 225-го батальйону воюють у дуже важких умовах, через що є постійна потреба в технічному обслуговуванні автівок. Надане обладнання підсилить технічні спроможності військового підрозділу у ремонті автомобілів, допоможе замінити зношені та пошкоджені комплектуючі.

Допомагати захисникам України – наш обов’язок! Разом до перемоги!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше