Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

АТ «Харківобленерго» інформує, що енергетики повністю відновили електропостачання у Безруках та частково заживили Слатине

Новини
27.12.2022

⚡️ АТ «Харківобленерго» інформує, що енергетики повністю відновили електропостачання у Безруках та частково заживили Слатине

Фахівці Дергачівського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" продовжують повертати світло до населених пунктів, які були знеструмлені з початку війни. Так, електропостачання повністю відновлено в селі Безруки.

Як повідомили у Дергачівському РЕМ, зараз ремонтні бригади працюють в селі Слатине, де заживлено вже понад 600 домоволодінь. Для того, щоб в селі почало з'являтися світло, довелося відновити п'ять електропідстанцій, замінити пошкоджені трансформатори та опори, відремонтувати високовольтні та низковольтні повітряні лінії. За словами енергетиків, роботи тут ще багато.

💬 "Руйнування дуже великі. Тільки для заживлення перших споживачів було виконано заміну трьох трансформаторів та 30-ти високовольтних опор. І це тільки початок", - зазначили в Дергачівському РЕМ.

Тим часом інший підрозділ обленерго - Харківський високовольтний РЕМ (ХВРЕМ) - продовжує відновлювати підстанції та повітряні лінії Дергачівської територіальної громади. У планах на початок наступного року – заживлення села Прудянка, яке залишається знеструмленим з 3 березня.

💬 "Після відновлювальних робіт на підстанції, а також коли сапери проведуть розмінування, і ми зможемо відремонтувати всі пошкоджені лінії, сюди подадуть напругу. Далі будемо працювати над відновленням електропостачання в селах Цупівка, Великі і Малі Проходи, Токарівка та Кочубеївка. Робимо все можливе, щоб люди якнайскоріше отримали світло", - зазначили у Дергачівському РЕМ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше