Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

6 липня на території Козачолопанського старостинського округу в селі Ветеринарне відбулися традиційні гуляння – свято «Івана Купала».

Новини
07.07.2021
Від народного депутата України Юлії Світличної та від себе особисто привітали всіх присутніх зі святом міський голова Вячеслав Задоренко, депутат обласної ради Євген Шатохін та староста Людмила Вакуленко. Очільники громади побажали гарного настрою та висловили найкращі побажання усім присутнім.
Учасники святкового заходу мали можливість взяти участь у святковому театралізованому дійстві, інтерактивній програмі, різноманітних веселих конкурсах, побачити креативні, творчі виступи талановитих колективів місцевого Будинку культури та безкоштовно скуштувати смачну польову кашу.
Подібні заходи привертають увагу до таких туристичних місць як живописне водоймище у селі Ветеринарне!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше