Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

45 дітей отримали безкоштовну путівку на оздоровлення

Новини
26.08.2021
26 серпня зустрічали дітей з відпочинку заступник міського голови Лариса Несміян та начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва.
 
За зверненням батьків Дергачівської громади до міського голови Вячеслава Задоренка було виділено кошти з міського бюджету відповідно до Програми розвитку культури, фізичної культури та спорту, молодіжних ініціатив та здорового способу життя на території Дергачівської міської ради на 2021-2025 роки на оздоровлення та відпочинок дітей:
?діти - сироти;
?діти з інвалідністю;
?діти з малозабезпечених сімей;
?діти, позбавлені батьківського піклування;
?діти з багатодітних сімей;
?діти диспансерного обліку;
?талановиті та обдаровані діти.
 
Діти Дергачівської громади були відправлені до табору літнього відпочинку в місті Бердянськ на 14 днів.
 
Весело й цікаво відпочивали малеча і підлітки міста Дергачі та старостатів. Всі з задоволенням брали участь в конкурсах, вікторинах, квестах, спортивних змаганнях та естафетах. Було організовано якісне харчування.
 
Батьки та діти висловили при зустрічі подяку всім, хто допоміг створити безкоштовний чудовий відпочинок.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше