Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

29 квітня відзначається друга річниця звільнення Руської Лозової від російських окупантів!

Привітання
29.04.2024

ергачівська громада однією з перших прийняла на себе удар російських загарбників у лютому 2022 року. Ворожі колони йшли до обласного центру, несучи смерть і руйнування для місцевого населення. На жаль, Руська Лозова опинилися під окупацією, що принесло великі страждання та болісні втрати для наших людей.

Звільнення населеного пункту дозволило відкинути ворога від Харкова та зменшити інтенсивність обстрілів обласного центру, міста Дергачі, селищ і сіл Дергачівської та Малоданилівської громад. Завдяки цьому було збережено сотні людських життів та покращено тактично-оперативну обстановку, підготовлено плацдарм для подальшого звільнення Харківщини.

Висловлюю величезну вдячність та повагу військовим, працівникам силових структур, які брали участь у звільненні Руської Лозової. Ваша хоробрість назавжди закарбована в історії Слобожанщини. Вічна пам'ять тим, хто поклав найцінніше за свободу України - власне життя.

Шановні мешканці села! Щиро вітаю вас з днем визволення Руської Лозової! Бажаю усім міцного здоров'я та добробуту, невичерпних сил та мирного неба над головою!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше