Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

29 березня власники домогосподарств, які постраждали внаслідок бойових дій на території Дергачівської громади, можуть зареєструватися у програмі отримання грошової допомоги, яку буде проводити громадська організація «Мартін-клуб» за підтримки «Mercy Corps»

Новини
24.03.2023

29 березня власники домогосподарств, які постраждали внаслідок бойових дій на території Дергачівської громади, можуть зареєструватися у програмі отримання багатоцільової грошової допомоги, яку буде проводити громадська організація «Мартін-клуб» за підтримки партнера міжнародної гуманітарної організації «Mercy Corps» 💰

‼️ Ті, хто вже отримав допомогу від інших міжнародних організацій, НЕ зможуть зареєструватись на дану програму виплат. Тому, будь ласка, не намагайтесь зареєструватись ще раз. Уся інформація перевіряється через ваш ідентифікаційний код, «обдурити систему» не вдасться, такими діями ви тільки додасте зайвої роботи благодійникам.

Як проходить реєстрація?

1️⃣ Обов'язково через попередній запис за номером телефону гарячої лінії: +38 (067) 679-73-00

2️⃣ Після підтвердження реєстрації вас буде запрошено до гуманітарного штабу у місті Дергачі

❗️ 29 березня з 09:00 до 16:00 у гуманітарному штабі проводитиметься перший (пробний) прийом громадян, які попередньо зареєструвались за вищевказаним номером телефону. Під час повітряної тривоги прийом громадян призупинятиметься.

‼️ Зверніть особливу увагу, що реєстрація на допомогу відбувається тільки за наявності оригіналів необхідних документів:

1. Паспорт.
2. Документи на дитину (за наявності).
2. Ідентифікаційний номер.
3. IBAN (реквізити банківського рахунку).
4. Документи, що підтверджують соціальний статус хоча б однієї людини, яка відноситься до соціально вразливих груп населення (інвалідність, ВПО, багатодітна родина, батьки-одинаки, безробітні, знищене житло) – за наявності.

У майбутніх оголошеннях ми будемо попередньо повідомляти про графік роботи благодійників у гуманітарному штабі.

Слідкуйте за інформацією на наших офіційних сторінках.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше