Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

27 травня відзначається День екстреної медичної допомоги

Привітання
27.05.2023

Цей день з кожним роком набуває все більш особливого значення в Україні, цьогоріч ми вперше офіційно відзначаємо День екстреної медичної допомоги.

Дергачівщина перебуває у стані підвищеної небезпеки через постійну загрозу обстрілів, тому надання якісної невідкладної допомоги стало надзвичайно важливим фактором у збереженні життів наших людей. Це саме той випадок, коли кожна секунда має вагу золота та несе за собою тягар відповідальності, який зможе винести виключно справжній професіонал лікарської справи.

Від щирого серця хочу сказати, що медики - справжні герої, які стоять на передовій у боротьбі за життя та здоров'я поранених воїнів і цивільного населення. Без вашої роботи неможливо уявити нормальне життя у жодній країні світу, Україна не є винятком.

Шановні медики "швидкої", нехай ваша відвага завжди супроводжується силою, мудрістю і бажанням рятувати людські життя. Дякую за вашу невтомну працю та жертовність. Скорішої перемоги та повернення до мирного життя!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше