Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

27 травня відбулася позачергова XXVІ сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
27.05.2022

🎦 Перша з початку війни сесія проходила в режимі відеоконференції. В її роботі взяли участь 22 депутата. У процесі роботи розглянуто і прийнято 11 питань порядку денного.

🇷🇺❌ На сесії одноголосним рішенням міського голови і депутатського корпусу було засуджено агресію російської федерації проти України.

✅ На посаду першого заступника Дергачівського міського голови одноголосним рішенням депутатів затверджено Костянтина Лизлова.

✅ Одноголосним рішенням депутатського корпусу погоджено кандидатуру Світлани Бережної на посаду директора Дергачівської центральної лікарні.

📝 Утворено комісію з обстеження будівель та споруд, пошкоджених під час проведення бойових дій на території Дергачівської громади, спричинених збройною агресією російської федерації.

💰🚛 У зв’язку з новими реаліями, внесено зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дергачівської міської ради на 2022 – 2024 роки; доповнено Програму фінансової підтримки КП «Дергачікомунсервіс» на 2022 рік; скасовано та внесено зміни до рішень попередніх сесій, які стосуються розподілення бюджету Дергачівської громади. Зокрема, наявні кошти перенаправлено на логістичні потреби, закупівлю пального, необхідного для доставки гуманітарної допомоги мешканцям Дергачівщини.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше