Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

26 жовтня відбулася XXX сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
26.10.2022

🎦 Сесія проходила в режимі відеоконференції. В її роботі взяли участь 22 депутати. У процесі роботи розглянуто і прийнято 9 питань порядку денного.

З основного на сесії 👇

📝 Затверджено Положення про комісію з обстеження об’єктів на території Дергачівської громади, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф та форму Акту комісійного обстеження таких об’єктів. Нагадаємо, що рішення про створення відповідної комісії було прийнято ще в травні. Протягом декілька місяців тривав (і продовжує тривати) період збору інформації від громадян за допомогою гугл-форми, за цей час мешканці громади подали понад 2 тисячі заявок про пошкоджені домоволодіння. Тепер, завдяки завершенню активних бойових дій на Дергачівщині, комісія міської ради розпочне обстеження об’єктів за кожною заявкою і зафіксує це у спеціальний Акт, який стане правовою основою для оцінки завданих збитків і стягнення репарацій з держави-агресора у майбутньому.

⚒ На безоплатній основі від Харківської обласної військової адміністрації та Харківської районної військової адміністрації у комунальну власність Дергачівської громади прийняті будівельні матеріали, необхідні для першочергових аварійно-ремонтних робіт на об’єктах інфраструктури, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф. Ми вдячні обласному та районному керівництву за підтримку!

⛽ З балансу Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради у комунальну власність Дергачівської громади прийнято паливно-мастильні матеріали (бензин А92, А95, дизельне паливо) у кількості майже 7,5 тисяч літрів для забезпечення нагальних потреб, зокрема для доставки гуманітарної допомоги територією громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше