Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

26 червня у місті Дергачі відбувся випускний бал - 2021 - свято юності, молодості, краси та щастя!

Новини
26.06.2021
Для учнів одинадцятих класів залишились в минулому шкільні дні, звичний навчальний режим і ритм життя, хвилювання при складанні ЗНО. Ці прекрасні юнаки і дівчата знаходяться на порозі майбутнього життя. Серед них – майбутні інженери і програмісти, вчителі, дизайнери, військові, будівельники, фінансисти, лікарі.
На урочистий вечір завітали народний депутат України Юлія Світлична, міський голова Вячеслав Задоренко, депутат Харківської обласної ради Євген Шатохін, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва, народний депутат України Євген Пивоваров.
У вітальних словах звучали щирі настанови на майбутнє, побажання успіху та гарних досягнень, зробити вдалий вибір майбутньої професії і пам’ятати вчителів та батьків, які разом йшли з ними всі одинадцять років аж до випускного балу.
Юлія Світлична та Вячеслав Задоренко вручили випускникам медалі та свідоцтва про закінчення ліцею; батькам – листи-подяки та подарували святковий фейерверк і туї для алеї випускників.
116 випускників отримали атестати про повну загальну середню освіту, 4 з них – золоті та срібні медалісти:
?Шитова Аліна – золота медаль (Дергачівський ліцей №1)
?Ткаченко Тетяна – золота медаль (Дергачівський ліцей №2)
?Пилипенко Михайло– золота медаль (Дергачівський ліцей №2)
?Покусай Єлізавета – срібна медаль (Дергачівський ліцей №3).
На адресу випускників звучало безліч щирих побажань та настанов від директорів ліцеїв, класних керівників та батьків.
Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт.
Завершилося свято дивовижним фейерверком.
Висловлюємо слова подяки працівникам та вихованцям Дергачівського Будинку культури за організацію випускного балу, талант, щирість та активну громадську позицію.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше