Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

25 жовтня відбулося засідання комісії з визначення переможців конкурсу на створення офіційної символіки Дергачівської територіальної громади

Новини
26.10.2021
Відповідно до Положення про проведення конкурсу на створення офіційної символіки Дергачівської територіальної громади, по завершенню громадського голосування та оприлюднення його результатів у розділі «Опитування» 22 жовтня, конкурсна комісія визначила наступне:
🔹За результатами вивчення і розгляду питання «Про визначення переможця конкурсу з розробки герба та прапора Дергачівської територіальної громади», комісія вирішила скасувати визначення переможця серед учасників конкурсу та звернутися до професійних розробників геральдичної символіки.
🔹За результатами вивчення і розгляду питання «Про визначення переможця конкурсу з розробки гімну Дергачівської територіальної громади», визначити переможцем композицію, запропоновану колективом Будинку культури Дергачівської міської ради.
Прослухати музичний твір можна за посиланням.
 
Також голова конкурсної комісії Інга Токаренко запропонувала звернутися до Андрія Позднякова – автора тексту й виконавця іншого твору, що був поданий на конкурс, але не став переможцем, – з пропозицією використовувати цей твір під час проведення офіційних заходів на території громади.
Ця композиція доступна за посиланням.
 
З Протоколом засідання комісії з визначення переможців конкурсу на створення офіційної символіки Дергачівської територіальної громади можна ознайомитись на сайті громади у розділі «Документи».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше