Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

25 березня ворог вперше вдарив по Дергачах контрольованою авіабомбою: як відбувається відновлення пошкоджених будинків

Новини
26.03.2024

😡 25 березня ворог вперше вдарив по Дергачах керованою авіабомбою, пошкодивши лінії електропередач, тепличне господарство і зо два десятки приватних будинків.

🚨 Оперативні служби спільно з нашими комунальниками, волонтерами та працівниками міської ради відразу прибули на місце події з метою надання допомоги постраждалим.

✅ Мешканцям пошкоджених будинків було надано матеріали для попереднього ремонту. Наразі там тривають відновлювальні роботи. Детальніше – дивіться у відео.

❕ Власників постраждалих домоволодінь закликаємо звертатись до поліції для фіксації факту руйнування, після чого подавати заявку до програми єВідновлення. Відповідна комісія, яка працює на базі міської ради, готова надати вам необхідні консультації.

Щиро дякуємо благодійникам та усім, хто допомагає! Тримаймося разом! 💙💛

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше