Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

24 грудня на Центральній площі Козачої Лопані відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки

Новини
24.12.2021

Варто відзначити, що новорічну ялинку на головній площі селища було встановлено вперше в історії!

Урочистий захід супроводжувався новорічним концертом, хороводами й подарунками для малечі від Діда Мороза і Снігуроньки, безкоштовними смаколиками та гарячим чаєм для всіх охочих, а також святковим фейєрверком.

Присутні на заході Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко і староста Козачолопанського округу Людмила Вакуленко від себе особисто, від народного депутата України Юлії Світличної та від депутата Харківської обласної ради Євгена Шатохіна привітали всіх присутніх з прийдешнім Новим роком.

Керівники висловили вдячність депутатам Дергачівської міської ради Олегу Дигалу та Вадиму Луценку, завдяки яким вдалося організувати це чудове свято.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше