Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

22 липня Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко провів особистий прийом

Новини
22.07.2021
До очільника громади звернулося 10 громадян – мешканців міста Дергачі, селища Прудянка та села Гоптівка – з питаннями, які стосуються:
? можливості асфальтування провулку Енергетиків у Дергачах;
? реконструкції скульптурної композиції Братської могили на вулиці Садовій у місті Дергачі;
? проблеми маргінального способу життя та аморальної поведінки безхатченків, які оселилися поблизу мікрорайону «Ізраїль» у Дергачах;
? ремонту багатоквартирного будинку в Гоптівці;
? надання матеріальної допомоги у зв’язку з хворобами та скрутним життєвим становищем;
? незаконного привласнення земельних ділянок;
? конфлікту між сусідами на підставі впорядкування прибудинкової території.
❗️ ✅ Стосовно ремонту доріг Вячеслав Валентинович вкотре зауважив, що пріоритетними напрямами фінансування наразі є медицина, освіта, та житлово-комунальне господарство. Міський голова підкреслив: «З подібними питаннями до мене постійно звертаються громадяни, і я всім пояснюю, що ми поступово будемо приводити до ладу дорожнє покриття. Наразі відбувається ремонт доріг загального користування по місту Дергачі та майже в кожному старостаті. Дорожні ділянки місцевого значення внесено до плану соціально-економічного розвитку громади, який поступово будемо реалізовувати. Сьогодні першою чергою наявні фінанси міська рада направляє в медицину і освіту, адже здоров’я людей і навчання наших дітей – це найпріоритетніші завдання! Ми зробимо все можливе, щоб школярі здобували знання в комфортних умовах і щоб у Дергачівській лікарні не зачинилося хірургічне або пологове відділення, як це відбувається в деяких інших громадах».
✅ У цілому за результатами прийому всі обговорені моменти взяті на контроль міським головою і направлені до профільних структур, зокрема до правоохоронних органів. Керманич громади запевнив, що жодна з озвучених проблем не залишиться поза увагою міської ради. Кожне питання, вирішення якого входить до повноважень органів місцевого самоврядування, буде вирішуватися відповідно до затверджених бюджетних програм.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше