Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

22 червня відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню скорботи та вшанування жертв війни в Україні

Новини
22.06.2021
У заході, присвяченому вшануванню пам'яті про 80-річчя початку німецько-радянської війни, взяли участь керівництво громади, ветерани Другої світової війни, члени Дергачівської міської організації ветеранів України, освітяни та представники громадськості.
Урочистим покладанням квітів до пам’ятника загиблим воїнам у Дергачах та хвилиною мовчання учасники заходу віддали шану всім загиблим під час Другої світової війни.
Сьогодні вже мало залишилося серед живих тих, хто зі зброєю в руках захищав тоді нашу країну. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше.
Запрошені ветерани Павло Присяжний та Павло Бугай зі сльозами на очах ділилися своїми гіркими спогадами про страшну і підступну війну, про пережиті воєнні події.
«Всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам'яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління до покоління. Вічна і світла їм пам’ять! Вічна їм слава! Честь і слава живим героям! Шановні ветерани, ви можете розраховувати на допомогу та підтримку міської ради!» – зазначив у зверненні Вячеслав Задоренко.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше