Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

21 жовтня відбулися збори мешканців багатоповерхових будинків по вулиці Садовій (мікрорайон "Ізраїль") з питання їх списання з метою подальшого обрання форми управління

Новини
22.10.2021
На зборах були присутні заступник міського голови Олександр Туренко, директор КП «Дергачікомунсервіс» Віктор Сучов, начальник відділу ЖКГ Дергачівської міської ради Вікторія Таранова.
Збори пройшли в атмосфері активних дискусій між представниками міської ради та мешканцями багатоповерхівок. За результатами обговорення представники декількох будинків дійшли згоди щодо формування ОСББ як одного з видів домоуправління, а уповноважені особи місцевої влади пообіцяли допомагати в оформленні необхідного пакету документів.
Шановні громадяни! Наголошуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 301 від 20.04.2016 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків» жителі багатоповерхівок мають самостійно на загальних зборах обрати форму управління своїм будинком.
Саме від вас залежить загальний стан та подальше утримання багатоповерхового будинку, в якому мешкаєте ви та ваші сім’ї! Тому закликаємо не зволікати з рішенням щодо обрання форми управління та звертатися за консультаціями до відділу житлово-комунального господарства міської ради:
▶ м. Дергачі, пл. Перемоги, 2А;
☎ 380678072867 (код з'єднання – 922);
⏰ з понеділка по четвер – з 8:00 до 17:00, у п’ятницю – з 8:00 до 15:45 (обідня перерва – з 12:00 до 12:45).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше