Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

21 січня своє 95-річчя відзначила довгожителька міста Дергачі - Зінаїда Григорівна Бондаренко

Новини
22.01.2024

Пані Зінаїда народилась у 1929 році в Деркачах. За фахом все своє трудове життя жінка присвятила швейній справі. Навчалась у Слатинському професійно-технічному училищі за даною спеціальністю. Працювала на Дергачівській швейній фабриці та Харківській фабриці індивідуального пошиву та ремонту одягу №4. Має почесні нагороди за трудові звитяги - медаль "Ветеран праці", медаль за "Трудову відмінність", посвідчення "Майстра першого класу" за високі досягнення у виготовленні швейної продукції.

Перебуваючи на пенсії, жінка продовжує поєднувати свою улюблену справу з господарськими та домашніми роботами. Зінаїда Григорівна має велику дружню родину - сина, дочку, 5 онуків та 6 правнуків. Один з онуків захищає нашу країну від російських окупантів у складі 92-ї бригади ЗСУ, має відзнаки та бойові поранення.

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко та голова Дергачівської організації ветеранів України Сергій Остапенко зі щирими привітаннями та подарунками завітали до іменинниці. Поспілкувавшись з панною Зінаїдою, дізнались які страхіття війни вона пережила - спочатку Другої світової, а потім і нової, яку розв'язала росія 24 лютого 2022 року. Зінаїда Григорівна добре пам'ятає перші дні повномасштабного вторгнення, коли у власне вікно спостерігала як росіяни з боями намагаються зайти у Дергачі. Незважаючи на складнощі сьогодення, пані Зінаїда залишається в гарному настрої та з посмішкою зустрічає гостей.

Шановна Зінаїдо Григорівно! Щиро вітаємо вас з ювілеєм, бажаємо міцного здоров'я, сімейного добробуту та мирного неба над головою! Діти, онуки, правнуки пані Зінаїди, ваша бабуся - справжній взірець мудрості, доброти та стійкості! Вітаємо вас з іменинницею, бережіть себе!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше