Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

20 липня відбувся особистий прийом громадян Дергачівським міським головою

Новини
20.07.2021
До Вячеслава Задоренка звернулися мешканці Дергачів, Козачої Лопані, Слатиного, Безруків та Цупівки з питаннями щодо:
- встановлення спортивного майданчика та лавочок на території Дергачівського ліцею №2;
- встановлення зупинкового павільйону на автобусній зупинці по дорозі на Дергачі, що   розташована у Харкові на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Клочківської;
- оптимізації роботи світлофорів у Дергачах;
- оптимізації графіку вуличного освітлення по вулицях Степова, Місячна, Перемоги у місті   Дергачі;
- ремонту дороги по вулиці Чайківка у Цупівці;
- виділення земельної ділянки учаснику АТО із села Безруки;
- надання матеріальної допомоги мешканці селища Слатине;
- конфлікту інтересів між сусідами багатоквартирного будинку в Козачій Лопані.
 
 Вячеслав Задоренко зауважив, що пріоритетними напрямами фінансування у громаді є освіта, медицина та житлово-комунальний сектор. Тому сьогодні робота органів місцевої влади спрямована першою чергою на оптимізацію бюджету для того, щоб затверджувати відповідні бюджетні програми і виділяти кошти на ці сфери.
 
✔ Щодо встановлення спортивного майданчика та лавочок на території Дергачівського ліцею №2 очільник громади зазначив: «Ліцей №2 безумовно потребує модернізації. Наразі ми кардинально оновлюємо там їдальню, а також розробляємо проєктну документацію на новий спортивний майданчик, будівництво якого незабаром розпочнеться. Також плануємо вдосконалити систему безпеки і встановити камери відеоспостереження в освітніх закладах громади. Впевнений, що починаючи з нового навчального року школярі та освітяни відчують покращення якості навчального процесу».
✔ Стосовно питання, пов’язаного з необхідністю встановлення навісного павільйону на зупинці біля перехрестя вулиці Клочківської та проспекту Перемоги, міський голова наголосив, що Дергачівська міськрада направить відповідний обґрунтований запит до Харківської мерії.
✔ Також Вячеслав Валентинович пообіцяв переглянути відповідність міських світлофорів до потреб учасників дорожнього руху і відразу надав щодо цього доручення профільним органам.
✔ Загалом за результатами прийому всі обговорені проблеми поставлені Вячеславом Задоренком на особистий контроль. З питань, вирішення яких не входить до компетенції міської ради, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше