Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

2 липня Вячеслав Задоренко провів виїзний прийом громадян у Проходівському окрузі

Новини
02.07.2021
Очільник громади зустрівся та поспілкувався з мешканцями сіл Малі та Великі Проходи.
?Мешканці багатоквартирки по вулиці Конєва, 52 просили міського голову посприяти ремонту покрівлі будинку.
?Директор Великопроходівського ліцею Ірина Кашкарова підняла питання щодо освітніх потреб, а саме закупки ноутбуків для класу інформатики.
?На звернення мешканця села Малі Проходи щодо вирішення питання ремонту дорожнього покриття по вулиці Конєва, міський голова запевнив, що питання поставив на особистий контроль.
?Багатодітна мати звернулася щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
✔️ Жодне зі звернень не залишилося без уваги. Вячеслав Валентинович запевнив, що всі питання будуть відпрацьовані максимально ефективно у межах чинного законодавства.
Голова громади надав доручення профільним заступникам та керівникам структурних підрозділів, а також наголосив на тому, що для вирішення житлово-комунальних проблем мешканцям багатоквартирних будинків перш за все необхідно створювати ОСББ. Для допомоги у розумінні процесу створення ОСББ та збору необхідних документів жителі громади можуть звертатися до відділу ЖКГ Дергачівської міськради.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше