Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

17 лютого відбувся круглий стіл на тему «Реалізація молодіжної політики на території Дергачівської територіальної громади»

Новини
18.02.2022
Насичений та цікавий круглий стіл відбувся 17 лютого на тему «Реалізація молодіжної політики на території Дергачівської територіальної громади».
Круті емоції від спікерів та оточення однодумців, які як і ти хочуть покращити життя у громаді.
Молоді люди, так само як інші групи суспільства та місцевої громади, хочуть висловлювати свою думку стосовно різних проблем, хочуть бути почутими, хочуть, щоб їхня точка зору сприймалася серйозно. Будучи залученими до діяльності, ми можемо висловити свою думку вільно и сприяти всебічному розвитку нашої громади!
Завітало багато гостей з керівництва Дергачівської міської ради, Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради, старостинських округів, Управління у справах молоді та спорту ХОДА, КУ «Харківський обласний центр молоді» та спікери з правління Асоціації молодіжних центрів України, Української асоціації молодіжних рад, представник молодіжної ради м. Харкова, «Пласт» та керівник Української академії лідерства.
Дякуємо вам за 2 години brain-штурму.
Впевненими кроками йдемо далі…
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше