Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

15 квітня Вячеслав Задоренко ознайомився з роботою ТОВ "АМКОР СПЕШІЕЛТІ КАРТОНЗ УКРАЇНА"

Новини
16.04.2021

Міський голова познайомився з виконавчим директором Олексієм Труштіним та поспілкувався зі співробітниками фабрики, оглянув виробничі потужності.

У ході візиту обговорювалися основні питання розвитку підприємства, місцевого самоврядування та ефективність співробітництва і взаємодії місцевої влади й підприємців.

Фабрика АМКОР – сучасне високотехнологічне виробництво з багатою 160-річною історією, яке відоме як в Україні, так і за її межами. Головні офіси компанії знаходяться в Цюриху, Ошкоші, Чикаго, Сінгапурі, Мірамарі, Анн-Арборі.

На фабриці площею 8 тис. м² працює 197 робітників. На трьох виробничих лініях виготовляють гофрований папір і картон, паперову та картонну тару для сигаретної галузі. Продукція фабрики експортується до Казахстану і Турції.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше